Een vonk van een leven

In de monografie Lia Koster: een vonk van een leven beschrijft kunsthistorica Birgitta van Blitterswijk het leven van beeldhouwer en glaskunstenaar Lia Koster.

Met glasbellen omgevormd tot illusionaire kolonies cellen, staal gebogen als fragiele takken of glas schijnend als natte bladeren in de ochtendzon, voert Lia Koster ons langs een breed spectrum van haar fantasieën en fascinaties. Door de toepassing van diverse technieken en innovaties in haar grensverleggende objecten heeft Lia Koster een oeuvre gecreëerd waarin de kunstenares toont zichzelf continu voor uitdagingen te stellen. De monografie Een vonk van een leven gunt u een blik in haar achtergrond, belevingswereld en vorming, zowel technisch als inhoudelijk, maar ook in de inspiraties en motivatie die haar ertoe blijven aanzetten om haar gedachten vorm geven.

U kunt dit boek bestellen door onder vermelding van uw adres € 22,00 (inclusief € 4,00 verzendkosten -binnen Nederland- en 9% omzetbelasting) over te maken op bankrekening IBAN NL31INGB0007527341 ten name van A.E. Koster, Utrecht. Voegt u, als u een factuur wenst te ontvangen, het woord factuur toe?

titel
Lia Koster: een vonk van een leven
schrijver
Birgitta van Blitterswijk
ISBN
97890083051000
uitgever
Lia Koster - Glaskunst
ontwerp
Lyanne Tonk
druk
eerste druk,
prijs
€ 18,00, inclusief 9% omzetbelasting, exclusief verzendkosten
sponsors
Hein Dick Barentsen
Ton & Daphne Cieraad
P. Groen Art - Beeldentuin Mariënheem
Steef Hendriks - Splinter en de Vosch - Galerie Reinaerde
C.M.A. van Kesteren
Ton Lommers - Segno d'Arte
F.M.P.M. Strengers
Martin & Marjan Uittenbroek
Piet Vellekoop - Kunstgalerie Vellekoop & Vellekoop
E. van Zanten - Ariez Publishing